Formule Direct UP!
Het ultieme No Cure No Pay

Wij hebben pas succes wanneer jij dat hebt.  Presteren wij niet dan zul jij geen resultaat zien,
zie jij geen resultaat?  Dan zien wij dat ook niet.

Met, of zonder website

Heb je al een website?  Heb je er geen maar wil je er wel een?  Hoef je niet perse een website maar klinkt het idee van extra klanten of beter betaalde opdrachten je wel goed in de oren?  Of alleen meer opdrachten van een bepaald type?  Formule Direct UP!  presenteert ‘Van ZZP tot BV’.  Een complete op maat gemaakte website, een volledige marketingstrategie,  onze volledige betrokkenheid en inzet om jouw bedrijf ‘het bedrijf van keuze’ te maken tussen alle concurrenten.  Goed presteren op het web zodat je bedrijf kan groeien of meer omzet genereert begint met een goede website.  Je website is je visitekaartje,  je portfolio,  het is de manier om te laten zien waarom jij de keuze bent in plaats van de concurrenten.  Wij bouwen het gratis met formule Direct UP!

Wij regelen de klanten, het eerste contact en de opdrachten die jij wilt

Middels een Gratis professionele website en een onmiskenbare marketingcampagne, op onze kosten.

Heb je nog geen website?  Wij zorgen voor een professioneel ogende website die gebouwd is om vertrouwen op te wekken bij de bezoekers en de bezoeker stimuleert om contact op te nemen.  Een website die de bezoeker stimuleert offertes aan te vragen of tot aanschaffen over te gaan.  Wat heb je aan een website als deze niet gevonden wordt? Helemaal niks,  een ‘mooie’ winkel draait even slecht als een lelijke wanneer deze in een steegje ligt.  Marketing verandert dit.  Wij zorgen dat de website onmiskenbaar aanwezig is op het web.  Hoog in Google en goed verspreid via Facebook.  Een strak georganiseerde marketing campagne waar jouw doelgroep niet omheen kan.  Wij zijn vervolgens het eerste contact met de klant en halen deze binnen. De rest is aan jou.

Kosten? Geen. Alleen een klein deel van de door ons gerealiseerde omzet.

Weet waar je aan toe bent. Een vast bedrag per aangeleverde opdracht of klant.

Er zijn pas kosten wanneer er resultaat is gerealiseerd. Formule Direct UP! is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de ‘nieuwe markt’.   Wij investeren in marketing,  wij bouwen de professionele website op eigen kosten en wij leveren de klanten.  Doen we dit niet? Dan zijn er ook geen kosten.  Met formule Direct UP! rekenen we alleen een vast bedrag per aangeleverde ‘echte’ klant.

Alles geregeld, alleen nog het werk zelf

Het bedrag dat wij rekenen per aangeleverde klant is afgestemd op jouw gemiddelde omzet per klant.  Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het aantrekken van nieuwe klanten of over het binnenhalen van deze.  Jij kan je volledig focussen op wat je graag doet,  op je werk.  Wij zijn doen de marketing en de sales : wij regelen de afspraken.  Met onze Sales achtergrond worden wij het eerste aanspreekpunt voor de potentiële klant.  Zo kan jij zeker zijn dat je geen klanten misloopt en wordt je tegelijkertijd ook nog verder ontzorgd.

Hoe werkt het? Ieder z’n vak, samen naar succes

Hoe gaat dit in zijn werk?  Heel simpel.  Ons telefoonnummer staat op de site.  We zijn met de telefoontjes enkel geconcentreerd op het binnenhalen van de klant en het maken van de eerste afspraak.  We gaan niet te diep in over de diensten of de producten,  dit laten we over aan de vakmannen voor de betreffende dienst of product, jij dus.  De datum en tijd voor de eerste afspraak zal vooraf deze concreet te maken met de potentiële klant eerst met jou worden overlegd.  Vervolgens zal jij deze eerste afspraak ontvangen of bezoeken.  Het is ook mogelijk dat we periodiek vaste momenten voor afspraken overnemen naar jouw voorkeur.  Dan zullen we zonder overleg de afspraken inplannen en deze vervolgens aan jou doorgeven.

Wat zit er voor ons in? Hoe kunnen wij zeker zijn van onze investering?

Formule Direct UP!  kan eventueel ook worden toegepast op bestaande websites.  Aangezien Direct UP! met Formule Direct UP!  deelt in het risico en mede afhankelijk is van de afnemer van Formule Direct UP!  is de voorwaarde hiervoor dat wij van mening moet zijn dat er rendement behaald kan worden met de bestaande website.  Wij kijken of deze commercieel aantrekkelijk is,  of deze (SEO) geoptimaliseerd kan worden voor Google en of deze vertrouwen opwekt bij bezoekers zodat deze mogelijkheid heeft om daadwerkelijk klanten binnen te halen.  Onze voorkeur gaat uit naar sites die wij hebben gebouwd,  zo zijn we namelijk zeker dat deze daadwerkelijk aantrekt.

Zijn wij van mening dat we geen resultaat zullen behalen met de huidige website?  Dan bouwen wij gewoon een nieuwe of een website naast uw bestaande website, Gratis.  Zo kun je de eigen website behouden en toch baten van de aantrekkelijke voorwaarden van Formule Direct UP!

Een evenredige, volledige inzet

Wij zullen ons met hart en ziel inzetten zodat onze partners meer omzet behalen. Ons doel is te zorgen dat onze partners meer klanten kunnen bedienen of meer opdrachten naar hun voorkeur krijgen.  Met Formule Direct UP!  verwachten wij een evenredige inzet en een evenredige toewijding waarmee wij een x-aantal klanten per maand kunnen aanleveren om het voor beide partijen interessant te maken.

Formule Direct UP! is een partnerschap.  De doelen van onze partners worden de onze.  Wij zijn even gedreven als onze partners aangezien wij pas resultaat behalen wanneer een partner dat doet.  Formule Direct UP! is niet voor elke dienstverlening in elke branche weggelegd.  Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen naar de mogelijkheden.  

Interesse? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op!

Bel direct!

06 14 35 60 34
  • Bedrijf
  • E-mail
  • Telefoon
  • Beschrijf uw project in een paar zinnen
Vrijblijvende afspraak?